Kukuřičně glutenové krmivo s vyšším obsahem dusíku
Vlhký kukuřičný lepek MKFF vzniká jako vedlejší produkt zpracování kukuřice za účelem výroby kyseliny citronové a glukózy pro výrobu sladidel. Pro zvýšení obsahu dusíkatých látek (hrubý protein) je produkt při výrobě mísen s kukuřičným výluhem (Corn Steep Liquor). Výsledný produkt je velmi chutný, má vysokou sušinu (42,6 %) a vysoký obsah dusíkatých látek (25,6 % v sušině). Výroba probíhá celoročně.
Výhodou krmiva je stabilní a nepřetržitá dostupnost, neboť výroba probíhá celoročně. To umožňuje farmářům i výrobcům krmných směsí plánovat jeho využití bez sezónních výpadků a zajišťuje konzistentní kvalitu. Díky spojení vysoké nutriční hodnoty, dobré stravitelnosti a pravidelné produkce představuje vlhký kukuřičný lepek MKFF významnou a spolehlivou složku krmných programů v moderním zemědělství.
Proč krmit:
- Snížení vlastních nákladů na krmiva
- Zvýšení chutnosti krmiva
- Vyšší výkon dusíkatých látek
- Zlepšení poměru energie a bílkovin
- Velmi dobře se silážuje
- Podporuje tvorbu kyseliny propionové
- Stabilizuje příjem fosforu
Proč Mráz Agro:
- Spolupráce s několika dodavateli v regionu
- Pravidelné dodávky za nejlepší ceny
- Vakování a konzervace přímo na místě
- Rozbor ke každé dodávce
- Odborní specialisté k dispozici denně
- Okamžité řešení reklamací
- Dispečink k dispozici denně