Kukuřičně glutenové krmivo s vyšším obsahem dusíku

Vlhký kukuřičný lepek MKFF vzniká jako vedlejší produkt zpracování kukuřice za účelem výroby kyseliny citronové a glukózy pro výrobu sladidel. Pro zvýšení obsahu dusíkatých látek (hrubý protein) je produkt při výrobě mísen s kukuřičným výluhem (Corn Steep Liquor). Výsledný produkt je velmi chutný, má vysokou sušinu (42,6 %) a vysoký obsah dusíkatých látek (25,6 % v sušině). Výroba probíhá celoročně.

Výhodou krmiva je stabilní a nepřetržitá dostupnost, neboť výroba probíhá celoročně. To umožňuje farmářům i výrobcům krmných směsí plánovat jeho využití bez sezónních výpadků a zajišťuje konzistentní kvalitu. Díky spojení vysoké nutriční hodnoty, dobré stravitelnosti a pravidelné produkce představuje vlhký kukuřičný lepek MKFF významnou a spolehlivou složku krmných programů v moderním zemědělství.

Proč krmit:

  • Snížení vlastních nákladů na krmiva
  • Zvýšení chutnosti krmiva
  • Vyšší výkon dusíkatých látek
  • Zlepšení poměru energie a bílkovin
  • Velmi dobře se silážuje
  • Podporuje tvorbu kyseliny propionové
  • Stabilizuje příjem fosforu

Proč Mráz Agro:

  • Spolupráce s několika dodavateli v regionu
  • Pravidelné dodávky za nejlepší ceny
  • Vakování a konzervace přímo na místě
  • Rozbor ke každé dodávce
  • Odborní specialisté k dispozici denně
  • Okamžité řešení reklamací
  • Dispečink k dispozici denně

Napište nám

Nenašli jste informace, které jste potřebovali? Kontaktujte nás skrze formulář níže.

Copyright © 2025