Optimalizace postupů výroby termicky modifikovaných škrobů a maltodextrinů
Informace o realizaci projektu, který bude spolufinancován v rámci Programu rozvoje venkova na období 2014-2020
Společnost Mráz Agro CZ, s.r.o., tímto informuje, že v jejím výrobním závodě v Batelově realizuje projekt, který bude spolufinancován Evropskou unií, prostřednictvím Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova, v rámci Programu rozvoje venkova na období 2014-2020.
Stručný popis a hlavní cíle projektu:
Projekt s názvem „Optimalizace postupů výroby termicky modifikovaných škrobů a maltodextrinů“ realizuje společnost Mráz Agro CZ, s.r.o. ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze. Cílem projektu je pomocí inovace a optimalizace výrobních postupů zajistit bezpečnou produkci modifikovaných potravinářských škrobů a maltodextrinů se sníženým rizikem kontaminace finálních produktů. K tomuto cíli bude sloužit nejen optimalizace výrobního procesu, ale také inovace balení a metod hodnocení kvality a bezpečnosti finálních produktů.
Více o projektu: Oznámení Batelov
Publikováno: 9. 12. 2019