Experimentujte s chutí!
Volnou kapacitu linek spojujeme jak s předními evropskými potravináři, tak i s menšími výrobci, kteří využívají našich zkušeností i moderní technologie umožňující experimentaci s vlastnostmi sušených materiálů.
V našem provozu v Batelově používáme nejmodernější kontaktní válcové sušárny vyrobené společností Andritz Gouda ve stejnojmenném nizozemském městě Gouda. Díky široké variabilitě nám technologie umožňuje sušení v následujících kombinacích, podle vlastností sušených produktů.
Laboratorní sušení
Než se začne váš sušený, instantní produkt vyrábět ve velkém je nutné nastavit správné parametry sušení, otestovat usušený produkt a společně probrat veškeré možnosti, které nám naše technologie umožňuje. Z toho důvodu před jakýmkoliv velkokapacitním sušením vždy proběhne zkouška sušení na malé, laboratorní sušárně, která téměř identicky kopíruje sušárny velké.
Naše technologie
Předtím než se produkt usuší a dostane formu jemných, instantních vloček, je nutné jej na sušení připravit. Tento proces je často důležitější a náročnější než samotné sušení. Jakou technologií materiál u nás prochází se dozvíte zde.
Hledáte řešení pro Váš produkt?
V případě zájmu jsou naši odborníci připraveni pomoci a konzultovat s Vámi možnosti sušení vybraného materiálu či uskutečnění zkušebního sušení.