Experimentujte s chutí!

Volnou kapacitu linek spojujeme jak s předními evropskými potravináři, tak i s menšími výrobci, kteří využívají našich zkušeností i moderní technologie umožňující experimentaci s vlastnostmi sušených materiálů.

V našem provozu v Batelově používáme nejmodernější kontaktní válcové sušárny vyrobené společností Andritz Gouda ve stejnojmenném nizozemském městě Gouda. Díky široké variabilitě nám technologie umožňuje sušení v následujících kombinacích, podle vlastností sušených produktů.

 

Laboratorní sušení

Než se začne váš sušený, instantní produkt vyrábět ve velkém je nutné nastavit správné parametry sušení, otestovat usušený produkt a společně probrat veškeré možnosti, které nám naše technologie umožňuje. Z toho důvodu před jakýmkoliv velkokapacitním sušením vždy proběhne zkouška sušení na malé, laboratorní sušárně, která téměř identicky kopíruje sušárny velké.

 

Naše technologie

Předtím než se produkt usuší a dostane formu jemných, instantních vloček, je nutné jej na sušení připravit. Tento proces je často důležitější a náročnější než samotné sušení. Jakou technologií materiál u nás prochází se dozvíte zde. 

 

Hledáte řešení pro Váš produkt?

V případě zájmu jsou naši odborníci připraveni pomoci a konzultovat s Vámi možnosti sušení vybraného materiálu či uskutečnění zkušebního sušení.

info@mrazagro.cz

Napište nám

Nenašli jste informace, které jste potřebovali? Kontaktujte nás skrze formulář níže.

Copyright © 2025